U

Ull de Buda

Fresc i acollidor

l'Ull de Buda.72 m2. Admet 4 places en dues espaioses habitacions. Té dos banys amb banyera. És el més fresc de la casa. A l'estiu, si manteniu tancades les finestres, us proporcionarà una frescor especial per a dormir: dormireu bé. Té una cuina petita però equipada. Un porxo i una taula de fusta a l'exterior, fa que sigui espai singular per a gaudir del paisatge de Tortellà. És un local rústec i simplificador, amb una decoració artesanal.
No estic oferint un simple allotjament, estic oferint un entorn i un paisatge especials, això no és un simple apartament en una propietat vertical com tants n'hi han ara a ciutat. És especial. I té piscina. M'explico? Tot plegat convida a caminar, passejar, meditar és fàcil a casa o als voltants, mentre feu un passeig. Carregueu energies entre els arbres del bosc.... Podreu escoltar amb facilitat el vostre silenci interior que ha vegades no trobeu. He de dir que preferim gent que no cridi.... perdoni la sinceritat. Per a caminar, recordi que te una xarxa de senders senyalitzats: Itinerànnia. Jo no tinc informació ni planols en paper per deixar-li, ni la oficina de turisme tampoc. Te tota la informació de franc a la xarxa, faci l'esforç de posar la APP del mateix nom al seu telèfon, i podrà caminar sobre planol de Itinerànnia com si fos un gps. Conté info sobre rutes, sobre temps, desnivell, dificultat... repeteixo, ho te tot a xarxa. http://www.itinerannia.net/ca/
Al mas hi ha tres apartaments més. La piscina i la rentadora de roba son compartides.
-El nostre contracte. Cliqui Cliqui.
-PREUS 200 cap de setmana temporada baixa/// 115 per nit ponts/// Setmana Santa minim 3 nits 115 per nit/// estiu minim 5 nits 110 nit.
RESERVAR: comercial@rurals.com WhatsApp 630027184
Pagament: 20% tranferencia bancària. Resta a casa en efectiu o tarja de crèdit.